Η χρονιά αλλάζει, νέα games έρχονται, μια νέα, φρέσκια αρχή ξεκινάει για το χόμπυ μας! Ωστόσο, για τη δική μας ομάδα, μερικά πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ! Το βασικότερο; Σωστά το μαντέψατε! Είμαστε αυτοί που πάντα, όσα χρόνια και να περάσουν, καλούμαστε να εξηγούμε τους κανόνες των παιχνιδιών. Φέτος, λοιπόν, αποφασίσαμε να μοιραστούμε αυτό μας το καθήκον, με τον αγαπημένο μας Κουραφέλκυθρο και να σας ευχηθούμε παρέα, Χρόνια Πολλά με πολλές παρτίδες!

Οι ευχές του Κουραφέλκυθρου για αυτούς που "τα λένε ωραία" και για αυτούς που... προτιμούν να παίξουν τόμπολα!

"Γεια σας fellow boardgamers!

Κι εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ σε όλους σας χρόνια πολλά, μα ακόμα πιο πολλά σε αυτούς που έχουν χάσει τα χρόνια τους και τα νιάτα τους να εξηγούν κανόνες στην παρέα τους. Συμπάσχω κι εγώ μαζί σας φίλοι μου. Είμαι κι εγώ από αυτούς που "τα λένε ωραία". Τόσο ωραία, που όταν τα λένε, δεν τους ακούει κανένας γιατί "θα το καταλάβουν παίζοντας". Αν και για εσάς έχει επιφυλάξει η μοίρα αυτή την άχαρη θέση, στην οποία από τη στιγμή που διοριστείς, το ξέρουμε πολύ καλά, ότι δεν μπορείς να παραιτηθείς ποτέ, στέλνω λίγη αγάπη παραπάνω και τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!

Οι υπόλοιποι δεν έχετε ανάγκη. Για εσάς είναι η ζωή, η ανέμελη, η ντόλτσε βίτα. Απλά αρκεί να βρεθείτε σε ένα μέρος με επιτραπεζια και τα άλλα τα έχουν αναλάβει ήδη για εσάς! Έτσι ανέμελη και ξέγνοιαστη να είναι όλη σας η ζωή βρε μπαγαπόντηδες!"

Αντώνης Βαβαγιάννης (Κουραφέλκυθρος)